Monthly Archives: Shtator 2022

Publikohet data e nisjes së Aplikimeve për Lotarinë Amerikane

Për të gjithë shqiptarët që duan të aplikojnë për lotarinë Amerikane, tashmë data se kur hapen regjistrimet është bërë publike. Në një njoftim zyrtar të Ambasadës Amerikane, bëhet me dije periudha e regjistrimit për Programin DV-2024 fillon të mërkurën, 5 tetor 2022, në orën 12:00 të mesditës dhe përfundon të …

Read More »